OGIBiz Website

Main Description
2857256

Menu
2853133
Space
2853149
Horizontal Image Area
2853151

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1985 υπό την επωνυμία STAR με έδρα τα Διαβατά, Κ.Kαραμανλή 30Α στη Θεσσαλονίκη και με κύρια δραστηριότητα την προμήθεια πυροσβεστικού εξοπλισμού, συντηρήσεις και αναγομώσεις πυροσβεστήρων. Το 2019 η εταιρεία αλλάζει σύσταση, μετονομάζεται σε STAR service και με περισσότερες πρωτοποριακές ιδέες συνεχίζει το έργο της στους τομείς της πυρασφάλειας.

Η επί σειρά ετών συνεργασία και η προσωπική επαφή με τους πελάτες μας έχουν δώσει στην επιχείρησή μας μια αξιόλογη θέση στην αγορά. Τα προϊόντα που διαθέτουμε και οι υπηρεσίες μας εναρμονίζονται με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία, εξασφαλίζοντας άριστη ποιότητα και υψηλές προδιαγραφές.

Παράλληλα και λόγω της μακροχρόνιας ενασχόλησής  μας σχετικά με τη συντήρηση και αναγόμωση των πυροσβεστήρων των εγκαταστάσεων των ΕΛΠΕ στη Θεσσαλονίκη και σε συνεργασία με το τμήμα Πυρασφάλειας συμμετέχουμε στο πεδίο ασκήσεων σε εκπαιδεύσεις προσωπικού, σταθμών Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ΕΜΑΚ, στρατιωτικών μονάδων, φοιτητών  μηχανικών Πολυτεχνίου, κλπ. Η πρακτική εξάσκηση σε χρήση πυροσβεστήρων, πυροσβεστικών σωλήνων με χρήση αφρού ή νερού, διαφυγή και διάσωση, σε ακραία σενάρια επι το πλείστον, μας έχουν προσδώσει τις κατάλληλες εμπειρίες ώστε να συμβουλεύουμε τους πελάτες μας για κάθε περίσταση.

Γιατί να επιλέξετε την STAR service ;

  • Ενημέρωση για το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο.
  • Διασφάλιση της προσωπικής σας ασφάλειας και περιουσίας.
  • Όλα μας τα προϊόντα και οι υπηρεσίες συνοδεύονται από πιστοποιητικά καταλληλότητας.
  • Συνέπεια και άμεση εξυπηρέτηση.
  • Έμπειρη ομάδα συνεργατών μηχανολόγων και τεχνικών για την εγκατάσταση μονίμων συστημάτων πυρασφάλειας και πυροπροστασίας.
  • Εξυπηρετούμε: Βιομηχανίες, Βιοτεχνίες, Ξενοδοχεία, Καταστήματα, Τεχνικές Εταιρείες, Χώρους Εστίασης, Νοσοκομεία, Εκπαιδευτήρια, Αθλητικούς Χώρους, Κατοικίες, Οχήματα, Σκάφη.
  • Δωρεάν μεταφορά εντός Θεσσαλονίκης ανεξαρτήτως κόστους παραγγελίας.
  • Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη από κρατικούς φορείς εξασφαλίζοντας την άριστη ποιότητα στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.
Footer
2853138

Επικοινωνία


2310781843

: starpirosvestika@gmail.com

Ωράριο λειτουργίας

Δευ - Παρ    8:00- 15:00
Σαβ  8:00- 13:00

 

Διεύθυνση


Κ. Καραμανλή 30Α – ΙΩΝΙΑ
Τ.Κ. 57008 - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Social Media






Copyright © 2021
STARpirosvestika. All Rights Reserved